Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Ηλείος εκπαιδευτικός Η. Παπαχατζής Εκτύπωση E-mail Συντάκτης Αννας Ψυχογυιού 09.10.10 ilias-papaxatzisΎστερα από αλλεπάλληλες συσκέψεις στην ευρύτερη περιοχή που έλαβαν χώρα με πρωτοβουλία μελών και φίλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους τρείς νομούς της Δυτ. Ελλάδος αποφασίστηκε η συγκρότηση και στήριξη αριστερού μαχητικού αντικαπιταλιστικού σχήματος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, έχοντας σαφή θέση κατά του Μνημονίου και της Τρόϊκας. Επικεφαλής της κίνησης Αριστερή παρέμβαση-αντικαπιταλιστική κίνηση στη Δυτ. Ελλάδα είναι ο Δ. Δεσύλλας γεωπόνος γνωστός στην ευρύτερη περιοχή από τους αγώνες του στο αγροτικό κίνημα. Αντιπεριφερειάρχες είναι οι Δ. Κατσιδήμας αγρότης από την Αιγιαλεία, ο Ηλίας Παπαχατζής από την Ηλεία εκπαιδευτικός και μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ και ο Γ. Λιάγκος μηχανικός από την Αιτωλοακαρνανία. Όπως τονίστηκε χθες σε συνέντευξη τύπου : «Πολιτικός στόχος του σχήματος είναι η διαμόρφωση ενός ισχυρού ρεύματος αναχαίτισης και ανατροπής της προωθούμενης κανιβαλικής κυβερνητικής πολιτικής, αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην τριπλή κατοχή της Ευρωπαικής Ένωσης -Δ.Ν.Τ κυβέρνησης.. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται ο λαός να αντιδράσει ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζουν κυβέρνηση -Δ.Ν.Τ -Ε.Ε. Πρέπει να απαιτήσουμε να φύγει η τρόικα από τη χώρα, δεν αναγνωρίζουμε το χρέος , δεν θα πληρώσουμε εμείς. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αντίθεση μας στον Καλλικράτη, πιστεύουμε ότι θα χειροτερέψει πολύ τα πράγματα για τους εργαζόμενους και τους πολίτες. Παρόλα αυτά θα αγωνιστούμε για την καλύτερη Ηλεία μακριά από την υποβάθμιση, την ανεργία, την καταστροφή του περιβάλλοντος. Η Αριστερή Παρέμβαση, καλεί όλους τους Ηλείους να την στηρίξουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δίνοντας έτσι ένα ηχηρό «χαστούκι» στους επαγγελματίες πολιτικούς και τα κόμματα που «χρεοκόπησαν» τις ζωές των πολιτών».




Ο Ηλείος εκπαιδευτικός Η. Παπαχατζής Εκτύπωση E-mail
Συντάκτης Αννας Ψυχογυιού   
09.10.10
ilias-papaxatzisΎστερα από αλλεπάλληλες συσκέψεις στην ευρύτερη περιοχή που έλαβαν χώρα με πρωτοβουλία μελών και φίλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους τρείς νομούς της Δυτ. Ελλάδος αποφασίστηκε η συγκρότηση και στήριξη αριστερού μαχητικού αντικαπιταλιστικού σχήματος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, έχοντας σαφή θέση κατά του Μνημονίου και της Τρόϊκας.

Επικεφαλής της κίνησης Αριστερή παρέμβαση-αντικαπιταλιστική κίνηση στη Δυτ. Ελλάδα είναι ο Δ. Δεσύλλας γεωπόνος γνωστός στην ευρύτερη περιοχή από τους αγώνες του στο αγροτικό κίνημα. Αντιπεριφερειάρχες είναι οι Δ. Κατσιδήμας αγρότης από την Αιγιαλεία, ο Ηλίας Παπαχατζής από την Ηλεία εκπαιδευτικός και μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ και ο Γ. Λιάγκος μηχανικός από την Αιτωλοακαρνανία.
Όπως τονίστηκε χθες σε συνέντευξη τύπου : «Πολιτικός στόχος του σχήματος είναι η διαμόρφωση ενός ισχυρού ρεύματος αναχαίτισης και ανατροπής της προωθούμενης κανιβαλικής κυβερνητικής πολιτικής, αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην τριπλή κατοχή της Ευρωπαικής Ένωσης -Δ.Ν.Τ κυβέρνησης..
Πιστεύουμε ότι χρειάζεται ο λαός να αντιδράσει ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζουν κυβέρνηση -Δ.Ν.Τ -Ε.Ε. Πρέπει να απαιτήσουμε να φύγει η τρόικα από τη χώρα, δεν αναγνωρίζουμε το χρέος , δεν θα πληρώσουμε εμείς.

Ταυτόχρονα  εκφράζουμε την αντίθεση μας στον Καλλικράτη, πιστεύουμε ότι θα χειροτερέψει πολύ τα πράγματα για τους εργαζόμενους και τους πολίτες. Παρόλα αυτά θα αγωνιστούμε για την καλύτερη Ηλεία μακριά από την υποβάθμιση, την ανεργία, την καταστροφή του περιβάλλοντος.
Η Αριστερή Παρέμβαση, καλεί όλους τους Ηλείους να την στηρίξουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δίνοντας έτσι ένα ηχηρό «χαστούκι» στους επαγγελματίες πολιτικούς και τα κόμματα που «χρεοκόπησαν» τις ζωές των πολιτών».
   Συντάκτης Αννα Ψυχογυιού   
    protinews ilias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...