Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

powered by Agones.gr (livescore

Παρθενική νίκη της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2012 μετά από δυο ισοπαλίες στον όμιλο με Γεωργία και Κροατία.

Το 1-0 επί της Λετονίας στο “μισοάδειο” Καραϊσκάκη διαμορφώθηκε στο 57ο λεπτό από το εξαιρετικό αριστερό σουτ του Βασίλη Τοροσίδη. Στο 100ο ματς του...
Γιώργου Καραγκούνη, η Εθνική έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ. Επόμενος αντίπαλος την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο το Ισραήλ.
 
Η Εθνική ομάδα πίεσε από τα πρώτα λεπτά τους Λετονούς, είχε συντριπτική κατοχή μπάλας στα πρώτα 25 λεπτά (73-27) και απλώς ήταν θέμα χρόνου να “ξεκλειδώσει” την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Ο Σάντος εμπιστεύθηκε τελικώς τον Σαμαρά στο αριστερό άκρο της επίθεσης και δικαιώθηκε, αφού ο φορ της Σέλτικ ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες στην επίθεση. Ο Νίνης, επίσης αρκετά ορεξάτος από τη δεξιά πτέρυγα, φουνταριστός ο Μήτρογλου, καλές προωθήσεις από Τοροσίδη και Τζαβέλλα στις πτέρυγες.
 
Η ελληνική εθνική ομάδα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 27' αν ο Ιταλός διαιτητής έδινε το πέναλτι στην ανατροπή του Τοροσίδη. Στο ίδιο μοτίβο, με αρκετά γρήγορο ρυθμό, ορθολογική ανάπτυξη, πίεση κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους Λετονούς που συνέχισαν τον παθητικό τους ρόλο.
Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και το πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο στο 57ο λεπτό ο Τοροσίδης, όταν απέφυγε δυο αντιπάλους, συνδυάστηκε με τον Κατσουράνη και σούταρε με το αριστερό. Η Λετονία δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει, η Ελλάδα θα μπορούσε με τον Μήτρογλου να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ και το αξιοσημείωτο πριν το τέλος είναι ότι ο Σάντος έδωσε τη δυνατότητα στο νεαρό Φετφατζίδη να κάνει ντεμπούτο.
 
Μάλιστα στα λίγα λεπτά που έπαιξε αποζημίωσε το κοινό με τις περίτεχνες ενέργειες του! Στις καθυστερήσεις αποχώρησε από το ματς ο Τζιόλης (τραυματίας) και η Ελλάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες. Λιγοστός ο κόσμος, ούτε 10.000 δεν πήγαν στο Καραϊσκάκη για να δουν την Εθνική.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...