Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση!



Το νέο Cinergy Τ Stick Dual RC της Terratec είναι μια μικροσκοπική συσκευή USB που μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε ψηφιακή τηλεόραση!

Μόλις ο χρήστης συνδέσει το Cinergy Τ Stick Dual RC σε μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή του κι εγκαταστήσει το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει, το Pc του μετατρέπεται σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση με ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής (Mpeg4) και πολλές άλλες λειτουργίες.



Το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV μεταμορφώνει την τηλεόραση που παίζει στον υπολογιστή σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
 
Ο χρήστης μπορεί εύκολα να καταγράψει οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, και αργότερα να το δει και να το αντιγράψει σε DVD.



Επίσης η λειτουργία Timeshifting (Δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη αφού ο χρήστης μπορεί και διακόπτει προσωρινά, με το πάτημα ενός κουμπιού, το πρόγραμμα που παρακολουθεί, αν χρειαστεί να απομακρυνθεί από την τηλεόραση για να κάνει κάποια δουλειά και όταν τελειώσει με το πάτημα πάλι ενός κουμπιού μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το πρόγραμμα από εκεί που το είχε αφήσει.
 
Τέλος ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) και το teletext καθιστούν τον προσωπικό προγραμματισμό TV πιο εύκολο από ποτέ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...