Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ομολογία - βόμβα του Γιούνκερ για το πρόβλημα της Ελλάδας

Ομολογία - βόμβα του Γιούνκερ για το πρόβλημα της Ελλάδας

Σε γνώση των Ευρωπαίων ήταν το γεγονός «ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει» τη δημοσιονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας στις αρχές του 2010, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.


«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπιση της το τελευταίο έτος, έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες» συνέχισε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το θέμα αυτό συζητούσαν «οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τσισέ στην ΕΚΤ, η Κομισιόν και εγώ ό ίδιος, για τις προοπτικές γι’ αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση».

«Ήξερα, ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά απο τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα» συνέχισε τις αποκαλύψεις ο κ. Γιούνκερ προσθέτοντας, όμως, ότι «εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα».
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...