Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Χαμόγελο του Παιδιού
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2010

                                                        
                                                            
                                        ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT
                ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑΣ, 15 ΕΤΩΝ.
Στις 4 Οκτωβρίου 2010 στις 8:00 το πρωί, η ανήλικη Κελεπούρη Σοφία, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας από όπου και διαμένει. Η ανήλικη ξεκίνησε να πάει στο σχολείο της, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε και από τότε αγνοείται.
Η Σοφία έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 εκ. και βάρος 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκό παντελόνι και παπούτσια μάρκας All Star.
Η οικογένεια της Σοφίας ανησυχεί πολύ και ελπίζει με την βοήθεια όλων μας να βρεθεί και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
􀂃 Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.
􀂃 Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.
􀂃 Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες.
􀂃 Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...