Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Δεν βίασα τη 15χρονη»

http://www.newsbeast.gr/files/temp/9CC790CF0D50305A1330BF7345C0AF8D.jpgΓια συναινετική πράξη κάνει λόγο ο ανήλικος μαθητής

Αρνείται την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει πως υπήρξε ερωτική συνεύρεση, αλλά με τη συναίνεση της 15χρονης μαθήτριας, ο ανήλικος που συνελήφθη στα Χανιά.

Σχολιάζοντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, που κάνει λόγο για βιασμό, ο συνήγορος υπεράσπισης του 16χρονου σχολίασε ότι «δεν συνάδουν με τέλεση του αδικήματος του βιασμού. Αυτά τα ευρήματα είναι συμβατά και στη φυσιολογική ερωτική πράξη».

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του πατέρα του, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο. Όπως κατήγγειλε η 15χρονη μαθήτρια, ο συμμαθητής την παρέσυρε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στις τουαλέτες του σχολείου και τη βίασε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι η ανήλικη έφερε κακώσεις, ρήξεις στην έσω και έξω περιοχή των γεννητικών οργάνων που συνιστούν πράξη βιασμού.

newsbeast


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...