ΛΑΡΙΣΑ: Φήμες για Λεμονή!

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση της Λάρισας να εξετάζει την περίπτωση του Τάκη Λεμονή για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Παπακώστα στην γενική ηγεσία της ομάδας. 
 
Ωστόσο, η υπόθεση του 50χρονου προπονητή είναι περίεργη.

Το γεγονός ότι το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των «βυσσινί» και ίσως η διοίκηση να ήθελε να τις μετρήσει προτού λάβει οποιαδήποτε απόφαση.

Αν και την Κυριακή το βράδυ ο Κώστας Πηλαδάκης στήριζε τον κ. Παπακώστα, ο τελευταίος βρίσκεται πλέον σε δυσμενή θέση από τα άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

Ο Αθηναίος τεχνικός, πάντως, έχει λάβει τη διαβεβαίωση ότι προχωράει κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. 
 
Το αν ενδεχόμενη νίκη στους «ερυθρόλευκους» τον βοηθήσει να σώσει και τη θέση του, θα φανεί στην πορεία.

Εν τω μεταξύ, ο Ιμπραήμ Ταλ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός δράσης. 
 
Αυτό σημαίνει ότι Σενεγαλέζος αμυντικός χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κι έτσι στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Χουάν Βελάσκο, ο οποίος έπαιξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ