Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Άστεγος αναστατώνει το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Μια ιδιάζουσα περίπτωση κοινωνικού περιεχομένου απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Ένας άστεγος, διανοητικά ασταθής μεσήλικας άντρας έχει οικειοποιηθεί το χώρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος οδηγώντας σε αδιέξοδο τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές.

 
Σύμφωνα με καταγγελίες, ο άγνωστος αυτός άντρας διαμένει εντός του περιβάλλοντος χώρου του ΤΕΙ μέσα σε ένα παράπηγμα το οποίο και έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης.
 
Η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου, καθώς ο καταληψίας όχι μόνο προκαλεί με τη συμπεριφορά του αλλά προβαίνει και σε κακοποιήσεις ζώων.

Στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού καταστήματος, εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, φιλοξενούνται αδέσποτα σκυλάκια τα οποία περιθάλπει τοπική φιλοζωική οργάνωση.
 
Μέλος της οργάνωσης καταγγέλλει πως ενώ αρχικά ενίσχυαν με χρήματα και φαγητό τον άστεγο, στη συνέχεια διαπίστωσαν πως εκείνος κακοποιεί τα τετράποδα με βάναυσο μάλιστα τρόπο. 
 
«Προσπάθησε να βάλει φωτιά σε ένα ζώο και σε ένα άλλο να του πριονίσει το πόδι!».

Πρυτάνεις και τοπικές αστυνομικές αρχές βρίσκονται με τα χέρια δεμένα, καθώς αναζητείται λύση για την μετεγκατάστασή του σε καταλληλότερο χώρο.
 
Η αστυνομία αδυνατεί να παρέμβει λόγω του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ οι φοιτητές από τη μεριά τους παραμένουν μουδιασμένοι αρνούμενοι πολλές φορές να παραστούν στα μαθήματά τους αν δε δοθεί λύση.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...