Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εντυπωσιακή ερυθρόλευκη παράσταση με... καλεσμένη τη Βασιίλισσα


undefined

Τι κι αν ήταν το δεύτερο μόλις επίσημο ματς του στη χρονιά, τι κι αν απέναντι του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με το εντυπωσιακό 82-66, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να άργησαν να πάρουν μπρος, αλλά όταν το έκαναν παρέσυραν την ανύμπορη να αντιδράσει Ρεάλ, προσφέροντας μάλιστα και θέαμα.

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό, αφού οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν πρώτα άμυνα και μετά επίθεση.

Οι Ισπανοί έδειξαν ότι είχαν περισσότερα ματς στα πόδια τους και κατάφεραν να κλειδώσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μπουρούσης και Σπανούλης τράβηξαν μόνοι τους το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και γι' αυτό η Ρεάλ πήρε προβάδισμα 9 πόντων στο 15ο λεπτό του αγώνα (21-30). Άμεση ήταν η απάντηση των ερυθρόλευκων που με σερί 11-0 ισορρόπησαν τα πράγματα.

Στην τρίτη περίοδο, Τεόντοσιτς και Παπαλουκάς βρήκαν χώρους, μοίρασαν εξαιρετικά το παιχνίδι και ανέβασαν την διαφορά στους 9. Η Ρεάλ απάντησε, αλλά με ένα απίθανο τρίποντο από το κέντρο ο Μαυροκεφαλίδης έδωσε προβάδισμα έξι πόντων στους γηπεδούχους.



Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός για 4 λεπτά έπαιξε διαστημικό μπάσκετ. Δεν επέτρεψε στη Ρεάλ να βάλει πόντο, ο Παπαλουκάς έδινε τη μία ασίστ μετά την άλλη και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 16.
Από εκεί και μετά απλά συντήρησαν οι ερυθρόλευκοι τη σημαντική διαφορά και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκαν οι "κοντοί" του Ολυμπιακού.

Ο Τεόντοσιτς σημείωσε 15 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ, όσες και ο Σπανούλης που πέτυχε 16 πόντους. Ο Παπαλουκάς με 4 πόντους και 4 ασίστ ήταν πρωταγωνιστής στο καλό διάστημα της ομάδας. Σημαντική βοήθεια πήραν οι ερυθρόλευκοι και από τους ψηλούς.

Ο Μπουρούσης με 16 πόντους, ο Νεστέροβιτς με 11 και ο Μαυροκεφαλίδης με 9 έκαναν άψογα τη δουλειά τους.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 36-35, 62-56, 82-66

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 4, Νεστέροβιτς 11, Σπανούλης 16(1), Μπουρούσης 16(1), Κέσελ 3(1), Μαυροκεφαλίδης 9(1), Νίλσεν 4, Παπανικολάου 2, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 15(3), Λούκας 2.

Ρεάλ Μ. (Μεσίνα):
Τόμιτς 10, Σουάρεθ 12(2), Ρέγες 9(1), Ροντρίγκεζ 6, Βελίτσκοβιτς, Γκαρμπαχόσα, Βιντάλ 2, Φίσερ 4, Γιούλ 18(2), Τάκερ 5(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...