Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

.Απόφαση για δάσος στην Κυλλήνη

Απόφαση για δάσος στην Κυλλήνη
Την αποκατάσταση δημόσιου δάσους στην περιοχή του Κάστρου στο δήμο της Κυλλήνης αποφάσισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με σχετική απόφασή της.
Στην απόφαση οριοθετείται το δημόσιο δάσος, η έκταση κηρύσσεται αναδασωτέα και η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι η επαναδημιουργία με φυσική αναγέννηση.
Η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κηρύσσουμε αναδασωτέα με σκοπό την επαναδημιουργία με φυσική αναγέννηση της δασικής βλάστησης που καταστράφηκε από πυρκαγιά το δημόσιο δάσος εμβαδού 4,118 στρεμμάτων που βρίσκεται στη θέση Φτερόκαμπος του δημοτικού διαμερίσματος Κάστρου του δήμου Κάστρου Κυλλήνης.
Η έκταση αυτή συνορεύει στην βόρεια πλευρά με δημόσιο δάσος αειφύλλων- πλατυφύλλων, στην νότια με αγροτική έκταση και στην δυτική με δημόσιο δάσος αειφύλλων πλατυφύλλων και εν μέρει με αγροτική έκταση».
Η απόφαση αυτή, που υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή της Περιφέρειας, έχει κοινοποιηθεί στο Δασαρχείο της Αμαλιάδας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...