Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σπανούλης: «Αισθάνθηκα ωραία με τη κόκκινη φανέλα»

Αναμφίβολα ο Βασίλης Σπανούλης συγκέντρωσε τα βλέμματα του κόσμου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για... τα συναισθήματα του και τη σχέση που ήδη απέκτησε με την κόκκινη κερκίδα.

« Σημαντικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια του κόσμου. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και τους ευχαριστούμε. Αυτό ήταν το πρώτο ματς για μένα στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ένιωσα ωραία. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο κόσμος θέλει να παίζουμε σκληρή άμυνα και στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο. Παίρνουμε ενέργεια από την καλή μας άμυνα» , τόνισε χαρακτηριστικά ο 28άχρονος αστέρας.

Όσον αφορά τα.. της νίκης της ομάδας του επί της Ρεάλ, διευκρίνισε ότι αυτή ήρθε επειδή… «είμαστε γεμάτη ομάδα και με πολύ ταλέντο. Το θετικό από την αναμέτρηση είναι ότι δουλέψαμε με το μυαλό μας. Βρήκαμε τι δεν πήγαινε καλά, το διορθώσαμε και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα».

Παράλληλα, ο King Bill ανέφερε ότι: « Αυτό ήταν το πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Παρουσιαστήκαμε λίγο νευρικοί, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι, βρεθήκαμε σχετικά νωρίς πίσω με εννέα πόντους. Ωστόσο, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και αποκτήσαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. 
Αντιδράσαμε γρήγορα και επιστρέψαμε. Βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και είχαμε ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση. Αυτό νομίζω ότι θα είναι και το χαρακτηριστικό της ομάδας μας αυτήν τη σεζόν. Η πολύ επιθετική άμυνα, η οποία θα μας δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να στήσουμε τις συνεργασίες μας στην άλλη άκρη του παρκέ».

Μαυροκεφαλίδης: «Εκπληκτική η άμυνα μας»

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στην Ευρωλίγκα, χάρη στην αποτελεσματική άμυνα του. Σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: « Είναι δύσκολο να ξεκινάς τη σεζόν απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι στην αρχή της αναμέτρησης, δεδομένου ότι ήδη έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους. 
Ωστόσο, εμείς γρήγορα καταφέραμε να ισορροπήσουμε στο σκορ, να ελέγξουμε το ρυθμό και να πετύχουμε ορισμένα εύκολα καλάθια μετά από ομαδική δουλειά. Όλα ξεκίνησαν από την εκπληκτική άμυνά μας».

Όσο για το εκπληκτικό τρίποντο που πέτυχε από το κέντρο στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου, ο νεαρός φόργουορντ το σχολίασε ως εξής: «Τ ι να πω; Ήμουν τυχερός και μπήκε»!


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...