Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Niοπλιας : Αυτό το ματς δεν είναι τελικός

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/10/18824.jpgΩς ένα σημαντικό παιχνίδι και όχι ως τελικό αντιμετωπίζει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρούμπιν Καζάν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής των «πράσινων», Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος σκέφτεται μόνο τη νίκη.



Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με τους Ρώσους, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νιόπλια:

Είναι τελικός αυτό το ματς μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη;
«Είναι σημαντικό όπως όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση αλλά όχι τελικός. Είναι σημαντικό πόσο μάλλον τώρα που χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε».

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ήττα από την Κοπεγχάγη πόσο έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός;
«Τα αποτελέσματα ήταν καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμασταν τις νίκες και τις πήραμε και μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Κάναμε βήματα προόδου. Αλλά μιλάμε για διαφορετικά επίπεδα ποδοσφαίρου. Άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τι εικόνα έχετε για την κατάσταση Ρούμπιν και τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ για να φτάσει στη νίκη;

«Η εικόνα που έχουμε είναι καλή. Είναι μια ομάδα δύσκολη, που τα τελευταία χρόνια είναι η ανερχόμενη δύναμη στη Ρωσία. Επενδύουν στο ποδόσφαιρο θέλουν να αναδειχθούν αλλά και αγωνιστικά και από πλευράς οργάνωσης είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Και έχω την εντύπωση ότι θα δώσουν μεγάλη βάση στο να διακριθούν στην Ευρώπη γιατί το πρωτάθλημα είναι υπόθεση της Ζενίτ».

Τι πρέπει να αποφύγετε για να έρθει η νίκη;
«Να έχουμε καλή απόδοση πρώτα από όλα. Να αποφύγουμε τα λάθη είναι πολύ σημαντικό. Σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη».

Η Ρούμπιν έστειλε άνθρωπο για να παρακολουθεί τον ΠΑΟ, εσείς κάνατε κάτι αντίστοιχο;
«Όχι μόνο από DVD τους έχουμε δει. Εχουμε εικόνα από το πρωτάθλημα και από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ζωντανά στο γήπεδο δεν την έχουμε δει».

Στο μυαλό σας υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκουράσετε παίκτες ενόψει της ΑΕΚ;
«Το να ξεκουράσουμε δεν νομίζω. Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Το μυαλό μας όμως είναι στη Ρούμπιν. Μετά από την Πεμπτη θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που παίζουν συνεχώς. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές πολλές. Αλλά έχουμε και σημαντικά προβλήματα οπότε οι επιλογές είναι περιορισμένες».

Ο Νίνης είναι σε θέση να βοηθήσει;
«Μπορεί να βοηθήσει ο Σωτήρης Νίνης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Το καλό είναι ότι σε τέτοιους τραυματισμούς δεν υπάρχουν προβλήματα υποτροπής. Αν αντέχει τον πόνο μπορεί να παίξει. Την Κυριακή πιστεύω θα είναι πανέτοιμος».

Ο Γκοβού θα παίξει;
«Όχι».

Από τους Γάλλους του Παναθηναϊκού είστε ικανοποιημένος;
«Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά πάντα περιμένουμε και καλύτερα. Από τα δύο παιδιά που ήταν πέρυσι τον Σισέ και τον Καντέ είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, περιμένουμε φέτος και από άλλους τρεις κάτι ανάλογο».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...